Avon Luck for Her

By Zuzulienka - 3.11.14

Šťastie je na vašej strane... tak presne to prezentuje Avon v reklamnej kampani na novinku Luck for Her.

Šťastie je naozaj relatívny pojem a každý ho vníma inak. Všetci si ale pod ním predstavujeme pocit spokojnosti, blaženosti, radosti... Ak takí sme, šťastie šírime všade okolo seba a všetko nám ide akosi ľahšie. Preto buďte šťastní, je to naozaj len vec pohľadu a netreba nám k tomu mať všetko.


Nová vôňa od Avonu s názvom Luck presne vystihuje šťastie. Je to ovocno-kvetinová ženská vôňa, ktorá vás sprevádzať na každom kroku a dodať vám pocit, že dosiahnete nemožné. 
Pre umocnenie tohto pocitu, Avon ponúka hneď tri výrobky s touto vôňou - deodorant, telové mlieko a parfém.

"Nádherne ženská a zvodná kompozícia sviežeho bergamotu a elegantných citrusových tónov zahalených do jedinečných vanilkových tónov kvetu kaktusu so základom zvodného zamatového santalového dreva vám dodá pocit ľahkosti a jedinečnosti."

- tak presne tak Avon popisuje túto jedinečnú vôňu.

Toaletný parfum Avon Luck for Her
Kúsok, na ktorý ste asi všetky najviac zvedavé, je samotný parfém. To, čo sa skrýva v krabičke, je totiž naozaj luxus. Nielen vôňou, ale aj vzhľadom. Luxusne tvarovaná fľaštička s mašličkovým uzáverom vyzerá naozaj krásne. Parfém sa ľahučko aplikuje. Je naozaj sladký, zdá sa mi, že pre mňa až príliš, no pre vás môže byť ideálny. Najprv cítiť úplnú sladkosť, potom sa rozplynie a neskôr už cíti len jemnú vôňu. Výdrž je priemerná.



Telové mlieko Avon Luck for Her
Telové mlieka s vôňou parfumu vnímam ako plus, keď chcete byť v jednej vôni zahalená od hlavy až po päty. Toto mliečko má veľké 200 ml balenie, vonia rovnako ako parfum a nanáša sa naozaj ľahučko. Je skôr jemnejšej redšej konzistencie, preto sa aj rýchlo vpíja do pokožky a zanecháva ju hladkú a prevoňanú a pritom vôbec nie mastnú.



Telový sprej Avon Luck for Her
A do tretice - sprej so sladkou ovocnou vôňou, ktorý môžete použiť na celé telo a kedykoľvek počas dňa tak umocniť vôňu ráno nastriekaného parfumu.



Kombinácia troch produktov s rovnakou vôňou môže byť výbornou voľbou, ak si danú vôňu naozaj zamilujete. Po osprchovaní sa stačí natrieť mliekom, ktoré sa vám vpije do pokožky, na druhý deň ráno nastriekať parfum a počas dňa už len obnovovať vôňu pomocou telového spreja. 
Myslím však, že v prípade Avon Luck for Her to nie je nutné, keďže každý produkt sám o sebe je naozaj výrazný.

Ako sa vám páči Avon Luck for Her?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. No musí to vonět pěkně tý jo :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vôňa je veľmi pekná a flakón ešte krajší. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páči sa, najmä flakón. Škoda, že necítiť vôňu. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherná vůně, moc mě zaujala. Pravděpodobně si koupím plné balení, čekám jen na slevu :o)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!