Osvieženie v spreji

By Zuzulienka - 25.8.15

Horúce letné dni nám dávajú zabrať. Potrebujeme sa každú chvíľu niečím osviežiť, ovlažiť, len aby sme ich v pohodlí prežili. Nie vždy však je možné si dať vlažnú sprchu 3krát denne, hlavne ak ste v práci, či niekde mimo domova. Preto výrobcovia kozmetiky prišli s nápadom, ako sa osviežiť aj v kancelárii, na deke pri opaľovaní, alebo vonku na prechádzke mestom.


Napchali osvieženie do fľaštičiek a my si ho môžeme pomocou spreja aplikovať na telo, či tvár kedykoľvek nás napadne. A ja by so vám rada predstavila 3 sprejové produkty, s ktorými sa takto ľahko osviežite kedykoľvek a kdekoľvek, keď vám je príliš horúco, alebo len potrebujete trocha prebrať.



Balea Wasser Spray Aqua
Ako prvý sprej by som vám rada predstavila túto novinku od Balea. Tento prípravok je naozaj výborný. Poskytuje pokožke revitalizáciu a skutočné ochladenie a osvieženie. Ľahko ho schováte do kabelky a osviežite sa ním vždy, keď budete potrebovať. Je vhodný na telo aj na tvár a najlepšie urobíte, ak ho pred použitím dáte na nejaký čas do chladničky. Po nastriekaní na telo sa budete cítiť okamžite ochladení. Efekt ochladenia však trvá iba pár minút, no sprej môžete aplikovať vždy keď potrebujete.



Yves Rocher Sensitive Vegetal
Yves Rocher prišiel taktiež s jedným upokojujúcim sprejom určeným na tvár. Tento sprej má jemnú sviežu vôňu a môžete ho použiť taktiež kedykoľvek počas dňa, ak vaša pokožka na tvári potrebuje prebrať, osviežiť, či upokojiť. Poskytuje pleti taktiež príjemnú hydratáciu.



Alverde Bodyspray
A do tretice, ak máte chuť na niečo osviežujúce a zároveň voňavé, tak siahnite po tomto spreji od Alverde. Písala som o ňom už pred rokom, no tak a mi zapáčil, že som ho musela dať do tejto trojky prípravkov vhodných na osvieženie. Alverde naozaj osvieži a zároveň zanechá vašu pokožku prevoňanú.


Používate v lete nejaký osviežujúci sprej?

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Já momentálně používám hydratační vodu od Balea a jsem s ní spokojená. Hlavně na ta vedra byla skvělá :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Voda ve spreji Balea je fajn a za tu cenu splní výbornou službu, během léta jsem ji měla pořád po ruce:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bale sprej je na tohle léto jako dělaný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tieto nepoznám no používam Erbario Toscano Spicy Vanilla (krásne vonia a používam ho v lete aj ako náhradu parfumu, keďže je bez alkoholu ) no a tiež Bioderma Hydrabio osviežujúca voda v spreji pre citlivú pleť je mojim spoločníkom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak přesně toto jsem už někde viděla, je to prý úžasné a znám některé, co to používají v létě :) Krásná recenze :)!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!