Na zimu pripraviť....

By Zuzulienka - 25.11.16

Zima ešte oficiálne astronomicky nenastala, no počasím už áno. Vonku je väčšinou pod mrakom, teploty sa pohybujú do 10 stupňov, niekedy sú aj pod nulou a do toho fúka nepríjemný chladný vietor. Verím, že veľa z vás prešlo už na teplé zimné bundy, či hrejivé čižmy. Nuž inak sa ani nedá, keď sa chceme udržať v dobrej kondičke a byť zdraví. A ak chcete byť aj trendy, štýlová a IN, tak nezabudnite do svojho zimného šatníka zakomponovať nasledujúce tipy. Pretože aj tieto tipy sú pre aktuálnu sezónu IN a myslím, že všetky sú nositeľné.


Začnem štýlmi, ktoré sa nosia. Už nejaký čas je na scéne vojenský či pánsky štýl. V zime to nebude inak. Bundy, a nohavice v zelenej vojenskej farbe sú to pravé. Taktiež sako s nohavicami je asi nesmrteľné. A ak chcete trošku vytŕčať z davu, oblečte si sukňu a skombinujte ju s najhrubším svetrom, aký doma máte.

5 kúskov, ktoré musíte mať

... páperová bunda
Myslím, že tu netreba zbytočne veľa slov. Bunda je v zime najnutnejším prvkom a ak je ešte páperová, tak vás nielen zahreje, ale budete v nej túto zimu naozaj štýlová.

www.glashgirl.sk
... šatka ako doplnok
Oživte akýkoľvek jednoduchý outfit farebnou šatkou. Nezahreje síce tak ako šál, ale určite vám dodá šmrnc v kancelárii, alebo na posedení s priateľmi.

www.pinterest.com
...denim
Tak ten je nesmrteľný a nosí sa stále. Túto zimu ním opäť nič nepokazíte. Stavte na džínsy, riflové bundy, sukne, košele....

www.polyvore.com

...roláky
Viem, mnohé ich neznášate, ale ja ich milujem. Milujem ako v zime zahrejú aj bez použitia šálu. Aktuálne sa nosia na všetky možné spôsoby, dokonca aj pod šatami s krátkymi rukávmi.

www.bonprix.sk
...obrovské svetre
Už tu raz boli a opať prerazili na módnu scénu. Verím, že mnohé z vás aspoň jeden máte a ak nie, tak rýchlo si po nejaký bežte. Zahrejú, vyzerajú šik a skryjete pod nimi všetky nedostatky.

www.pinterest.com

Na aký materiál staviť?


...zamat
Áno, dobre čítate. Zamat je späť. Možno niekde ešte vyhrabete nejaký zamatový kúsok z minulosti. A ak nie, tak hor sa na nákupy. Zamatové šaty, zamatové nohavice, či dokonca zamatové topánky, nie sú out.

www.otto.sk

... vlna, kožušina
Tieto hrejivé materiály, proste nemôžu v zime chýbať. Oblečte sa do vlneného svetra a stavte na kožušinové doplnky v podobe kapucní, rukávov, kabeliek, či čižmičiek.


Akú potlač vybrať?

... kvetinovú
Kvety iba cez leto??? A prečo si nimi neskrášliť deň v práci aj v zime?? Najrôznejší mix kvetov na oblečení vám nesmie v šatníku chýbať túto sezónu.

... zvieraciu
Leopard, tiger, zebra... tak to všetko sú obľúbené zvieracie potlače, v ktorých aktuálne vyniknete ešte viac. Ak sa tohto vzoru bojíte, skúste to opatrne s doplnkami ako šál, opasok, či rukavice. Uvidíte, že nie je sa čoho báť a ak ste odvážna, skúste oba vzory skombinovať.

www.pinterest.com

Farby
Farby, ktorými zabodujete: ružová, zlatá, vojenská zelená, zeleno-modrá, oranžová, šedá, horčicová a iné...


Nech sa páči, vyberte si.


Tak schválne, povedzte, ktorý trend vás najviac zaujal, ktorý máte doma a aká farba je u vás top v tomto období?
Krásny dník!

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. No já bych si ráda pořídila nějaký ten rolák :) Nekteré kousky jsou totiž pěkné :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. roláky a veľké teplé svetre, to je pre mňa túto jeseň/zimu naj :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na některé ze zmiňovanývh kousků se taky chystám. Moc hezký výber i článek :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasne vecicky ja som nasla eshop https://budtrendy.sk/ a musim povedat ze sa oplati

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!